Inspiratie

Bij Baderie kijken wij verder dan alleen jouw badkamer. Wij kijken naar de beschikbare ruimte, de mogelijkheden, budget en diegenen die strak van de badkamer gaan genieten. Op die manier creëren wij een heerlijk comfortabele omgeving waarin je je kunt terugtrekken, relaxen en weer kunt opladen. Dit luxe gevoel van een hotel, iedere dag bij je thuis? Dan zit je bij Baderie Someren helemaal goed.

Black Line badkamer Baderie

Zoveel stijlen, zoveel badkamers

Iedereen heeft een eigen stijl in interieur, maar geen enkel interieur is precies hetzelfde. Dit geldt natuurlijk ook voor de badkamer; keuzes in sanitair, kleur, materiaal en tegel maken jouw badkamer heel persoonlijk en uniek. Om je te helpen bij het maken van al deze keus - groot én klein - hebben wij een greep uit onze badkamers voor jou geselecteerd. Alleen voor inspiratie, want daar kun je niet genoeg van hebben tijdens jouw zoektocht naar die ene, speciaal op jouw lijf geschreven badkamer.

Geef jouw ideeën de ruimte met maatwerk

Dezelfde badkamers zijn er al genoeg, voor jou gaan wij iets bijzonders maken. Door je naast vaste afmetingen de vrijheid van maatwerk te bieden bijvoorbeeld. Als het nodig is, dan maken wij de badkamermeubels, kosten en wastafels op maat voor je. Denk groot en laat de rest maar aan ons over.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak